17.2 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoUhuuuu! Kaj so v zasavskih lokalih pripravili za vas?

Uhuuuu! Kaj so v zasavskih lokalih pripravili za vas?

Predbožični zajtrk

Predbožični zajtrk pripravljajo v gostilni Ribnik v Zagorju. V zadnjih tednih so vsako sredo zjutraj pogostili obiskovalce s slastnimi butičnimi sladicami, na zadnjo sredo pred božičem pa pripravljajo slavnostni zajtrk z novoletno obarvanimi sladicami, finger food kruhki, omletami. Poleg domačih čajev, kave in sokov bodo obiskovalcem postregli tudi izvrstno penino. Od 9. do 11. ure vas pričakujejo v sredo, 21. decembra tik ob zagorskem ribniku. Zaradi velikega interesa je potrebna rezervacija, so nam sporočili.

 

 

Noč pred zadnjo nočjo v letu

Zagorski bowling deluje pod okriljem gostilne NEXT, kjer poleg zabave in športa gostom nudijo gurmanske burgerje, solate in sladice. Noč pred zadnjo nočjo, torej 30. decembra so v goste povabili štajersko skupino Black and white, ki bo s svojim repertoarjem pričela ob 20. uri. V mesecu decembru pa so za svoje goste pripravili tudi poseben božični meni, ki vsebuje aperitiv, glavno jed in sladico. Kot nam je povedal Jernej Čančer pa je njihova, čeprav po izrazu »hitra hrana« pripravljena od samega začetka. Sestavine so sveže, meso pa zapečeno na kamnu.

»Naj bo nedelja ali delovni dan, v Gostišču Kum ste dobrodošli noč in dan!«

Za vse generacije bodo z gurmanskimi užitki ob dobri hrani in pijači ter prijetni glasbi v decembru poskrbeli v Gostišču Kum. Osebje Gostišča Kum skrbno pripravlja dobrote, ki zadovoljijo še tako izostrene okuse domačih svežih pa tudi srbskih in dalmatinskih specialitet. Preizkusite jih lahko v gostišču, za vse, ki pa želijo praznovati doma, v podjetju ali na drugi želeni lokaciji poskrbijo s cateringom.

Prav tako vabijo vse Zasavce in Zasavke na novoletno kosilo v nedeljo, 1. januarja ter tudi v ponedeljek 2. januarja, v kolikor bo dela prosti dan.

 

Prispevek je promocijsko besedilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...