-- OGLAŠEVANJE --

Ubežnika še vedno iščejo

-- OGLAŠEVANJE --

V okolici Trbovelj je postavljenih več blokad in na delu je več ekip, tudi helikopterska, ki še vedno iščejo pobeglega 40-letnega Hrastničana Viktorja Čavića, so nam povedali na Policijski upravi Ljubljana.

Po poročanju bralcev je bila blokada postavljena tudi pri trboveljskem Lidlu, kjer so policisti ustavljali in pregledovali vsa vozila.

Kot smo že poročali, ga kriminalisti Policijske uprave Ljubljana iščejo zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivega dejanja roparske tatvine in kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Glede na dejstvo, da je lahko oborožen in da ima znake post travmatskega stresnega sindroma, ne morejo izključiti nevarnosti tudi za okolico.

Policija naproša vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi ali pa jo opazili, da nemudoma obvestijo policiste na interventno številko 113. Prav tako vsem svetujejo, da ne vzpostavljajo kontakta z osebo, saj je lahko oborožena in nevarna.

BODITE PREVIDNI: Iščejo nevarno osebo!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj imate priložnost, da se vključite v “nov paket” PONI Zasavcev

Regionalna razvojna agencija Zasavje nadaljuje z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 2. javni razpis za vključitev vsaj 10 do 11 udeležencev...
-- OGLAŠEVANJE --