-- OGLAŠEVANJE --

BODITE PREVIDNI: Iščejo nevarno osebo!

Trbovlje že nekaj časa preletava policijski helikopter. Pozanimali smo se, zakaj.

-- OGLAŠEVANJE --
čavić
Viktor Čavić

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivega dejanja roparske tatvine in kaznivega dejanja Preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi iščejo 40 letnega Viktorja Čavića iz Hrastnika.

Čavić je visok okoli 175 cm, črnih kratkih las, v noči na 2. 9. 2016, ko je zapustil zdravstveno ustanovo pa je bil oblečen v trenerko bolnišnice in obut v copate. Obstaja možnost, da ima oseba pri sebi tudi orožje. 40-letnik je bil v preteklosti že obravnavan in obsojen za nasilna kazniva dejanja.

Lahko je nevaren, zato ne vzpostavljajte kontakta z njim!

Glede na dejstvo, da je lahko oseba oborožena in da ima znake post travmatskega stresnega sindroma, ne morejo izključiti nevarnosti tudi za okolico. Zato naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi ali pa jo opazili, da nemudoma obvestijo policiste na interventno številko 113. Prav tako vsem svetujejo, da ne vzpostavljajo kontakta z osebo.

Policisti na območju Zasavja trenutno izvajajo vse aktivnosti za prijetje osebe. V aktivnosti pa so poleg policistov vključeni tudi policisti Generalne policijske uprave in policijski helikopter. Oseba naj bi bila danes opažena v Trbovljah.

Hkrati apelirajo na vse, ki so ali se znajdejo na območju, kjer policisti izvajajo aktivnosti, da upoštevajo navodila policistov (kljub temu, da območje ni posebej zavarovano s trakom).

policijski helikopter4

policijski helikopter5

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --