-- OGLAŠEVANJE --

Tudi letos bodo prenavljali

-- OGLAŠEVANJE --

Po lanski prenovi telovadnice in energetski sanaciji čakajo Osnovno šolo Ivana Cankarja v Trbovljah v letošnjem letu še nove izboljšave.

Uredili športno igrišče

Preuredili bodo športno igrišče ob šoli, ki ga bodo na novo asfaltirali in delno tlakovali ter nabavili tudi novo opremo za košarko. Občina Trbovlje je v proračunu v ta namen rezervirala 68.000 evrov, namerava pa se prijaviti tudi na razpis Fundacije za šport.

Med poletnimi počitnicami bodo poskrbeli tudi za dotrajano zunanjo ureditev šole, kjer se pojavljajo posedki terena in zastaja meteorna voda.

Ob šoli tudi urbani vrtički in čebelnjak

Zamenjali bodo celoten spodnji in zgornji ustroj, uredili novo meteorno kanalizacijo, vgradili nove kanalizacije cevi ostale javne infrastrukture ter delno asfaltirali in delno tlakovali površine.

“Z ureditvijo bomo izboljšali tudi varnost otrok, saj bomo na delu ob šoli uredili urbane vrtičke in čebelnjak in tako otrokom ne bo potrebno hoditi čez cesto kot do sedaj,” pravijo na občini Trbovlje.

Občina za investicijo zagotavlja skoraj 78.000 evrov, investicijo pa je bila izbrana tudi 2. javnem pozivu Partnerstva za LAS Zasavje, ki razpisuje sredstva iz Evropskega regionalnega sklada.

SORODNI ČLANKI:

V Trbovljah z evropskimi sredstvi do prenovljene šole

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --