6.8 C
Trbovlje
sobota, 8. maja 2021
ZON.siAktualnoTržnica Trbovlje – od jutri zaostreni ukrepi

Tržnica Trbovlje – od jutri zaostreni ukrepi

Na trboveljski mestni tržnici zaradi porasta pojavnosti COVID-19 uvajajo dodatne ukrepe, s katerimi želijo zagotoviti kar največjo varnost obiskovalcev in prodajalcev. 

Z jutrišnjim dnem na trboveljski mestni tržnici ponovno uvajamo vstopno in izstopno točko, s katero se bodo obiskovalci pomikali v eni smeri od vstopa na spodnjem delu tržnice pri pekarni do izstopa pri trgovini Spar. Na prostor tržnice bodo lahko vstopali zgolj obiskovalci, ki si bodo pred vstopom razkužili roke ter imeli na obrazu zaščitno masko. Po potrebi bo Komunala Trbovlje število obiskovalcev na tržnici omejila in bodo obiskovalce na prostor tržnice spuščali posamično.

Obiskovalce ob tem prosijo, da se na tržnico odpravijo namensko, da se na njej ne zadržujejo po nepotrebnem ter da dosledno upoštevate vsa navodila in priporočila, prostor tržnice pa zapustijo takoj po opravljenih nakupih.

Ob tem pa trboveljska komunala še enkrat spominja na možnost naročila in dostave, ki jo nudijo številni prodajalci na tržnici. Na spletni strani na povezavi https://www.komunala-trbovlje.si/komunalne-dejavnosti/trznica/trznica-trbovlje-kontakti-prodajalcev/

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...