15.1 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.siAktualnoTrikrat v eni uri zasegli drogo

Trikrat v eni uri zasegli drogo

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja minuli vikend obravnavali še:

PP Hrastnik

PETEK 19. 3. 2021
Okoli 12. ure so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo, izveden pa bo ustrezen prekrškovni postopek.

Nekaj po 12. uri so policisti moškemu zasegli snov, prav tako sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo. Policisti glede tega zbirajo tudi obvestila zaradi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanim drogami, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

In še tretjič, nekaj pred 13. uro so policisti moškemu zasegli snov, ki naj bi bila prepovedana droga. Snov je bila poslana v analizo, izveden pa bo ustrezen prekrškovni postopek.

Popoldan so policisti na območju Hrastnika na podlagi odredbe opravili hišno preiskavo pri 51 letniku iz Hrastnika. Pri preiskavi je bila najdena manjša količina treh različnih snovi, za katere sumijo, da gre za prepovedane droge. Snovi so bile poslane
v analizo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvesti in o tem vodijo prekrškovni postopek.

SOBOTA 20. 3. 2021
Okoli 20.30 so bili policisti obveščeni o glasni glasbi iz stanovanja. Na kraju so policisti kršitelju izrekli opozorilo.

PP Trbovlje

PETEK, 19. 3. 2021
Policista sta pri kontroli cestnega prometa ustavila voznika osebnega avtomobila. Po ugotovljenih simptomih sta mu odredila strokovni pregled, zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog. V primeru potrditve prisotnosti prepovedanih drog, bo zaradi kršitve cestno prometnih predpisov zoper kršitelja podan obdolžilni predlog. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja.

SOBOTA, 20. 3. 2021
Pri kontroli prometa sta policista ustavila voznika osebnega avtomobila. Opravljen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0.55 mg/L alkohola v izdihanem zraku. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

NEDELJA, 21. 3. 2021
Po klicu občana, da se je v stanovanju sprl s sinom, so intervenirali policisti. Po vseh zbranih obvestilih je prišlo do kršitve javnega reda in miru in bo zoper kršitelja izveden ustrezen prekrškovni postopek.

PP Zagorje ob Savi

PETEK 19. 3. 2021
Okoli 22. ure  so policisti dvema osebama zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo, izvedena pa bosta ustrezna prekrškovna postopka.

NEDELJA 21. 3. 2021
Ponoči so bili policisti obveščeni o glasni glasbi iz stanovanja. Na kraju so policisti kršitelju izdali plačilni nalog.

PP Litija

SOBOTA 19. 3. 2021
Popoldan so policisti posredovali v primeru nasilja v družini, kjer so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

NEDELJA 21. 3. 2021
Včeraj, okoli 17. ure je v Lazah pri Vačah prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil samoudeležen motorist. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola (1,0 mg/l) je zapeljal s ceste na travnato površino in padel. Pri padcu je utrpel lažje poškodbe in je bil s kraja odpeljan z reševalnim vozilom. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola bo zoper njega podan obdolžilni predlog, zaradi vožnje z neregistriranim motorjem pa mu bo izdan plačilni nalog.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...