-- OGLAŠEVANJE --

Tri parcele skupaj za 5000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

Tri nepremičnine nameravajo v Zagorju prodati kot celoto. V večini gre za parcele s kmetijsko in gozdno površino na Podkumu, na eni stoji stavba, ki ni primerna za bivanje.

Občina Zagorje je objavila namero za prodajo nepremičnin v katastrski občini Podkum. Gre za tri parcele, od katerih je eno v celoti kmetijsko zemljišče. Ostali dve se delita na stavbno in kmetijsko ter kmetijsko in gozdno – varovalni gozd. Za vse parcele skupaj, s površino dobrih 3000 kvadratnih metrov in nepremičnino, Občina Zagorje zahteva 5000 evrov. Kupec plača tudi stroške v zvezi s sklenitvijo pogodbe, vključno z davčnimi obveznostmi.

Interesent za nakup parcel mora do 24. aprila oddati pisno izjavo o sprejemu ponudbe, ki jo pošlje ali osebno vloži na Upravni enoti Zagorje. Obrazci so objavljeni na spletni strani Občine.

Zagorska občina na javno dražbo postavila kmetijo in dve zazidljivi parceli

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --