19 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.siKronikaTrčilo pri Hoferju

Trčilo pri Hoferju

Pred dobro uro se je pripetila prometna nesreča na Vodenski cesti v Trbovljah.

Bralec nam je sporočil, da je šlo za trčenje dveh vozil. Mladenič, voznik enega izmed vozil je nudil prvo pomoč voznici drugega vozila, ki je bila po pričanju našega bralca nezavestna.

Gasilci GZ Trbovlje so posredovali pri trku vozil, odklopili so akumulator na vozilu in cestišče posuli z vpojnim sredstvom, prav tako so nudili pomoč pri nalaganju vozil na vozilo vlečne službe, še poroča SPIN.

Poškodovano osebo so reševalci NMP z reševalnim vozilo odpeljali v trboveljsko bolnišnico.

DOPOLNITEV 11:40

Policisti PP Trbovlje so bili o prometni nesreči obveščeni okoli 8.30 ure. Ugotovili so, da je prometno nesrečo povzročil voznik osebnega vozila, ki je zapeljal na nasprotno smer vozišča, tam pa je trčil v drugo voznico osebnega vozila. Kot že rečeno, je bila voznica odpeljana v bolnišnico, utrpela je lažje poškodbe, še pravijo policisti. V nesreči pa je nastalo za okoli 10.000 evrov materialne škode. Policisti bodo vozniku izdali plačilni nalog.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X