29.4 C
Trbovlje
torek, 22. junija 2021
ZON.siAktualnoTrčil v otroka na skiroju

Trčil v otroka na skiroju

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik
8. 5. 2021 ob 08.10 uri so bili obveščeni o delovni nezgodi, pri tem si je ena oseba poškodovala nogo. Zadeva bo odstopljena na pristojno Policijsko postajo Laško.

8. 5. 2021 ob 17.35 uri so bili obveščeni o prometni nesreči med motoristom in voznikom osebnega vozila. Ugotovljeno je bilo, da je motorist vozil z neprilagojeno hitrostjo, ter trčil v zadnji del osebnega vozila. V nesreči se je motoristi huje telesno poškodoval, ter bil odpeljan v SB Celje, njegovo življenje pa ni ogroženo. Na vozilih je nastalo za okoli 1.500 evrov materialne škode.

9. 5. 2021 ob 22.03 uri so bili obveščeni o glasni glasbi v Podlipovici. Policisti so kršitelju izrekli opozorilo.

PP Zagorje ob Savi
7. 5. 2021, zjutraj so obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bila udeležena voznika osebnega vozila in avtobusa. Pri tem je nastala materialna škoda, policisti pa vodijo prekrškovni postopek.

PP Trbovlje
7. 5. 2021 so bili obveščeni o nepravilno parkiranih vozilih na pločniku, izdani sta bili dve obvestili o prekršku
8. 5. 2021 so bili obveščeni o nepravilno parkiranih vozilih na pločniku, izdani sta bili dve obvestili o prekršku
9. 5. 2021 popoldan so bili obveščeni o požaru v enem izmed stanovanj na območju Trbovelj. V dogodku ni bil nihče poškodovan, po prvih podatkih pa je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi. O vseh ugotovitvah dogodka, v katerem je nastalo za okoli 8.000 evrov škode, bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

PP Litija
7. 5. 2021 so moškemu zasegli manjšo količino snov, za katero se sumi da je prepovedana droga, policisti vodijo prekrškovni postopek.
8. 5. 2021, okoli 12. ure so bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je bil lažje poškodovan pešec (otrok na skiroju). Vanj je na prehodu za pešce trčil voznik osebnega vozila, ki je zavijal levo in mu odvzel prednost. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Do novega patronažnega vozila z dražbo dresov zasavskih športnikov

Pri nakupu patronažnega vozila, ki ga Zdravstveni dom Zagorje nujno potrebuje, so se odločili za pomoč preko zbiranja denarja z licitacijo dresov vrhunskih zasavskih...