-0 C
Trbovlje
četrtek, 9. decembra 2021
ZON.siAktualnoTrbovlje: 75 tabel na 50 lokacijah

Trbovlje: 75 tabel na 50 lokacijah

V krajevnih skupnostih Zasavje in Fric Keršič vas bodo po novem po ulicah usmerjale table, na katerih so poimenovane ulice in nakazujejo pravo smer. Skupno je bilo postavljenih kar 75 tabel na 50 različnih lokacijah.

Želja občine je, da v prihodnjih letih poenoti videz usmerjevalnih tabel po celotnem mestu. Elaborate za postavitev so zato naročile tudi krajevne skupnosti Center, Franc Fakin in Alojz Hohkraut, montaža teh pa je predvidena v prihodnjem letu. Po krajevni skupnosti Ivan Keše lahko te table opazite že dalj časa, saj so bile tam nameščene kot prve v občini.

Na Občini so prepričani: “Veseli nas, da bomo na tak način še lepše sprejeli vsakega obiskovalca v Trbovljah. Enotna podoba označb namreč ne pomeni samo lepšega in bolj urejenega izgleda mesta, pač pa tudi lažjo orientacijo tako obiskovalcev, kot tudi domačinov.”

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zasavski premog bo na prestižni podelitvi Grammyev

Zasavski ustvarjalki Marjeti Hribar je uspel velik preboj v Ameriko! Izdelki blagovne znamke Koulmi izpod njenih rok, katerih osnovna surovina je premog, bodo namreč...
X