5.7 C
Trbovlje
torek, 21. marca 2023
ZON.siAktualnoTrboveljsko podjetje išče prodornega sodelavca v dinamičnem in urejenem okolju

Trboveljsko podjetje išče prodornega sodelavca v dinamičnem in urejenem okolju

Podjetje, ki ima sodobno urejene poslovne prostore na Ribniku v Trbovljah, krepi svojo ekipo. Nudijo možnost dela v dinamičnem delovnem okolju, v prijetnem kolektivu, ki si pomaga in deli izkušnje.

Iščejo osebo, ki potrebuje nove izzive, želi osebno rast in bo v mednarodnem podjetju lociranem v Zasavju pokazal kar najboljše. Z novim sodelavcem bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom. Delo poteka v pisarni v Trbovljah v dopoldanskem času, občasno tudi na terenu in v tujini.

Podjetje Zmaj d.o.o. je redni plačnik, ki dobro plačuje za korektno opravljeno delo. Prilagodljivi so glede koriščenja dopusta in svojim zaposlenim omogočajo napredovanje in učenje. »Novemu sodelavcu bomo pomagali pri začetnih nalogah in poskrbeli za strokovni razvoj in krepitev znanja,« navdušeno pravijo v en glas.

Elektronik, mehatronik, elektroinženir

Opis del in nalog

Tehnična podpora pri programiranju in nastavljanju ogrevalnih naprav, sodelovanje pri razvoju ogrevalnih naprav, priprava tehnične dokumentacije in vse ostale poprodajne aktivnosti.

Nudimo

Ponujamo delo izključno za mednarodnega naročnika, s podružnicami v Evropi. Dodaten plus so mednarodne izkušnje, stimulativno plačilo in urejeno delovno mesto. Delo v pisarni, terensko delo, delo v tujini.

Trajanje zaposlitve:

nedoločen čas

Poskusno delo: 3 mes.

Delovni čas: 40 ur/teden

Pričakujemo

Zaželeno je poznavanje cad orodij, sistemov ogrevanja, s poudarkom na toplotnih črpalkah.

Vozniško dovoljenje: B

Znanje jezikov:

slovenski jezik: razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče

angleški jezik: razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro

Izobrazba: Ni posebej opredeljeno

Delovne izkušnje: zaželene

Način in rok prijave

kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, rok za prijavo: 30 dni

 

Kontakt za kandidata

Kontaktna oseba: Nika Šalamon, Telefon: 041 315 586 E-naslov: nika@zmaj-hs.com, Naslov: Zmaj d.o.o., Ribnik 8b, 1420 Trbovlje

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavski plavalci v ljubljanskem Tivoliju

V Ljubljani je minuli vikend potekal tradicionalni že 35. Pokal Ježek, ki je v Tivoli privabil kar 380 plavalcev iz 23 klubov Slovenije in...
X