23.2 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoTrboveljski Lionsi v podporo herojem covid-19

Trboveljski Lionsi v podporo herojem covid-19

Trboveljski Lions klub je danes poskrbel, da so 12 kilogramsko pošiljko dobrot (čajev, kav, prigrizkov …) v skupni donaciji “Lidl Slovenija in Lions Slovenija za COVID heroje” prejeli tudi v trboveljski bolnišnici, kjer imajo dva polna covid oddelka.

Letos Lion klub Trbovlje tudi praznuje 25-letnico uspešnega delovanja. Covid herojem so predali tudi pismo podpore:

Spoštovani heroji covida-19,

V teh nenavadnih časih bijete težko bitko za zdravje vseh najbolj ogroženih in pomoči potrebnih. Naj vam povemo, da niste sami, da vam stojimo ob strani. Nekoč je »stopiti skupaj« pomenilo, da se družimo, smo drug drugemu v oporo, si sežemo v roke in pogledamo v oči. Danes je prav vse drugače. Najbolj pomagamo, če se držimo zase, da tako rekoč »sebično« skrbimo predvsem za svoje zdravje, da ne bi dodatno obremenili vas. Spremljamo vaše požrtvovalno delo, občudujemo vaš pogum in energijo. Težko se postavimo v vašo situacijo, ko tvegate, da boste zboleli sami in ogrozili tudi svoje družine. Prav veliko ne moremo narediti, lahko pa vam vsaj malo polepšamo naporne dneve. Upamo, da boste med svojim predolgim  delavnikom našli tudi minutko za počitek in v miru popili kavico. V zdravstvu je poklic poslanstvo, kar nam dokazujete iz dneva v dan. Ko bo vse to za nami, ker »vsaka noč se enkrat znuca«, bomo še bolj cenili vaše delo. Vsi skupaj si želimo, da se spet vrnemo na svetlo stran življenja, do takrat pa smo z vami »na daljavo«.

Podjetje Lidl Slovenija, v sodelovanju z zvezo Lions klubov Slovenije, je doniralo »paketke dobre volje«, člani LK Trbovlje pa smo veseli, da smo lahko pri tem sodelovali in vam jih varno predali.

Srečno vsem, tako tistim znotraj bolnišničnih zidov kot tistim, ki jim še uspeva ostati zunaj, vsi smo na isti ladji. (člani Lions kluba Trbovlje)

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...