-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljski Fugluž išče vsebino. Prijavi se!

-- OGLAŠEVANJE --

Trbovlje so lani dobile novo mini “cestno” galerijo na Ulici 1. junija. 

Steklena galerija, sprva Tiny muzej, danes pa imenovana Galerija Fugluž je v domeni Delavskega doma Trbovlje in za leto 2018 iščejo ustvarjalce in ideje, ki bi jih vanjo postavili. 

“Galerija Fugluž je del epizode Po utopiji, ki je bila zasnovana za Daleč, tako blizu, 25. bienale oblikovanja, Ljubljana. Je prostor za razstave, dogodke, dejavnosti” pojasnjujejo v delavskem domu, prav vsak pa ima priložnost, da uporabi galerijo za izvedbo svojega projekta.

Če imate idejo in bi jo radi predstavili, potem pripravite jasen vsebinski koncept, določite časovno obdobje. Obvezno navedite avtorja projekta, dodajte kratek življenjepis in materialno gradivo, ki nakazuje na vaš projekt.

O vseh prejetih predlogih bo odločal programski svet Delavskega doma Trbovlje, izbranci pa bodo obveščeni v roku 15 dni po preteku roka za prijavo. Prijave bodo zbirali do 31.1.2018.

Več o razpisu TUKAJ!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --