-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljski bazen za letos zaprl svoja vrata, jih pa odpirajo v Hrastniku

-- OGLAŠEVANJE --

Zaradi slabšega vremena in posledično tudi upada kopalcev, so se v Zavodu za mladino in šport Trbovlje (ZMŠT) odločili, da vrata letnega kopališča zaprejo že danes, torej nekaj dni prej, kot so načrtovali. Z letošnjo sezono so sicer izjemno zadovoljni. 

“S sezono smo več kot zadovoljni, imeli smo rekordno število sončnih dni, v obdobju odprtja pa je bilo kopališče zaprto slabega vremena le 6 dni,” je ob zaprtju edinega letnega kopališča v Zasavju povedala Tina Moljk, direktorica ZMŠT. Zabeležili so rekorden obisk, in sicer je v poletnem času v bazenih plavalo več kot 22.000 kopalcev. “Upamo, da so bili obiskovalci zadovoljni z našo ponudbo, seveda pa že razmišljamo tudi o prihodnji in obljubljamo, da dodamo spet kaj novega,” je še dejala Moljkova.

Uradno bi se sezona sicer zaključila v sredo, vendar je nestanovitno vreme v zadnjih dneh avgusta pripomoglo k odločitvi, da bazen zaprejo prej, saj so slab obisk zabeležili tudi med minulim vikendom.

Če bo še kaj lepega vremena, pa bo ta teden še odprt bazen v Radečah (Kakšna sezona je bila na radeškem bazenu – Več TUKAJ). “Nameravali smo sezono potegniti še v prihajajoči vikend,” je dejala direktorica KTRC Radeče Duška Kalin in dodala, da se bodo o tem še sproti odločili glede na vremensko napoved, urnik bazena pa sproti objavljajo na Facebook strani Bazen Radeče – KTRC.

V Zasavju se sicer v četrtek po poletnem premoru spet odpira pokriti bazen v Hrastniku. (Se še spomnite: Kaj, če bi v bazen poln plavalcev padel električni kabel? KLIK, KLIK)

SORODNI ČLANKI:

Vroči dnevi in nizke cene trboveljski bazen peljejo v rekorden obisk

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --