-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljska občina išče nove strokovne sodelavce

-- OGLAŠEVANJE --

Novi župan Trbovelj je sedaj že tudi uradno postal Zoran Poznič. Naslednik Jasne Gabrič, ki je v sredo prevzel posle, že išče nove sodelavce.  

Zoran Poznič

Zoran Poznič je takoj po predaji povedal: “Prvi dnevi so posvečeni birokraciji. Opravili bomo pogovore z občinskimi službami in javnimi zavodi. Po praznikih pa gremo “na polno”.” Svoje izrečene besede uresničuje. Objavil je razpis za dve delovni mesti. Išče se nov direktor občinske uprave Občine Trbovlje in višji svetovalec/ka v Oddelku za splošne zadeve in družbene dejavnosti.

Po naših informacijah naj bi bil glavni kandidat za prosto delovno mesto direktorja občinske uprave – Tadej Špitalar, ki je od leta 2020 direktor občinske uprave v Občini Zagorje.

Pogoji za oddajo prijave na razpis za prosto delovno mesto

Kandidati, ki se bodo prijavili na delovno mesto direktorja, morajo imeti univerzitetno izobrazbo ali visoko strokovno izobrazbo s specializacijo oziroma z magisterijem/druga stopnja, najmanj sedem let delovnih izkušenj, znanje uradnega jezika, državljanstvo Republike Slovenije, strokovni izpit iz upravnega postopka, usposabljanje za imenovanje v naziv, funkcionalna znanja upravnega vodenja in upravljanja kadrovskih virov.

Od kandidatov za višjega svetovalca/ke zahtevajo najmanj visoko strokovno izobrazbo pravne smeri oziroma prva bolonjska stopnja pravne smeri, štiri leta delovnih izkušenj, znanje uradnega jezika, državljanstvo Republike Slovenije, usposabljanje za imenovanje v naziv, strokovni izpit iz upravnega postopka.

V obeh primerih pa kandidati ne smejo biti pravnomočno obsojeni zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ne smejo biti obsojeni na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev, zoper njih ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Rok oddaje prijav za obe prosti delavni mesti je 24. 12. 2022

Znan zagorski podžupan, direktor pa od Švagana k Pozniču

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --