-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljska karateista na svetovnem prvenstvu v Budimpešti

-- OGLAŠEVANJE --

Od 24. do 29. oktobra bo v prestolnici Madžarske potekalo Svetovno prvenstvo za člane in članice v karateju. V posamezni kategoriji lahko državo zastopa samo en tekmovalec, tako da se bodo med seboj pomerili res najboljši karateisti sveta. V Budimpešti bo nastopilo 1130 tekmovalk in tekmovalcev iz 114 držav, med njimi bo tudi enajst slovenskih tekmovalcev.

Mesto v reprezentanci sta si s svojimi rezultati zagotovila tudi člana trboveljskega kluba, in sicer Urša Haberl in Uroš Markuljević.

Že prvi dan prvenstva, v torek, bo na tatami stopil Uroš Markuljević v kategoriji do 84 kilogramov, kjer se bo pomerilo 71 tekmovalcev iz 71 držav. V sredo čaka nastop Uršo Haberl v kategoriji do 50 kilogramov, kjer bo nastopilo 60 tekmovalk iz prav toliko držav. Oba sta tudi na seznamu ekip v športnih borb, ki so na programu v četrtek, 26. oktobra.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --