-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljčanka Urša Haberl do stopničk na močnem mednarodnem turnirju

-- OGLAŠEVANJE --

V soboto so organizatorji Zagreb karate festa na tekmovanje TOP TEN povabili 10 najboljših karateistk iz 8 držav, ki so se pomerile v absolutni kategoriji. TOP TEN velja za enega izmed najprestižnejših karate dogodkov, kjer poleg vrhunske udeležbe organizatorji poskrbijo še za lepe denarne nagrade.

Med vabljenimi je bila tudi Urša Haberl iz Karate kluba Trbovlje. Nastopila je v najlažji kategoriji članic do 50 kg. Po prostem prvem krogu je v drugem zmagala z 3:1. V polfinalu se je pomerila z domačinko Lucijo Lesjak, ki trenutno drži naslov svetovne prvakinje pri mlajših članicah v kategoriji nad 68 kg in izgubila z minimalnih 0:1. Ker ni bilo repasažnih borb, je Urša zaključila tekmovanje na tretjem mestu.

Svetovno prvenstvo v karateju

Od srede do nedelje bo v Turčiji potekalo svetovno prvenstvo za kadete, mladince in mlajše člane. Pomerilo se bo 1861 tekmovalk in tekmovalcev iz 105 držav sveta. Slovenijo bo predstavljalo 21 reprezentantov, med njimi tudi  Uroš Markuljevič, Član karate kluba Trbovlje. Na tatami bo stopil v petek, kjer se bo v njegovi kategoriji mlajših članov nad 84 kilogramov pomerilo 48 tekmovalcev iz prav toliko držav.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zapora ceste zaradi sečnje dreves

Od 22.4.2024 do 26.4.2024, med 8.00 in 13.00 uro ter med 14.30 in 17.00 uro bo na lokalni cesti Slap-Jevnica-Kresnice-Litija, na odseku med Litijo...
-- OGLAŠEVANJE --