15 C
Trbovlje
četrtek, 21. oktobra 2021
ZON.siAktualnoTrboveljčan izobesil domobransko zastavo, čaka ga sodišče

Trboveljčan izobesil domobransko zastavo, čaka ga sodišče

Policisti so minuli vikend na območju Zasavje poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

PETEK:
– v večernem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je pijan 44-letni Trboveljčan hodil po vozišču in s tem oviral promet, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

SOBOTA:
– jutranjem času sta se v Trbovljah pripetili prometni nesreči in sicer se je prva prometna nesreča pripetila zaradi neprilagojene hitrosti 45-letnega voznika motornega kolesa, ki je izgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču ter se pri tem lahko telesno poškodoval. Druga prometna nesreča pa se je pripetila zaradi sunkovitega speljevanja 30-letnega voznika motornega kolesa, pri čemer je 37-letna sopotnica padla iz vozila in se pri tem lahko telesno poškodovala. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper povzročitelja izvedli ustrezen ukrep.
– v popoldanskem času so bili obveščeni, da je nekdo izobesil domobransko zastavo in kršil določila zakona o javnem redu in miru. 42-letnemu Trboveljčanu je bila zastava zasežena, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

NEDELJA:
– v Trbovljah je občan na bankomatu našel denar in sicer 10 evrov. Lastnika pozivamo, da se zglasi na PP Trbovlje in prevzame denar.
– v večernem času smo intervenirali v Trbovljah, kjer se je pijan 68-letni občan nedostojno vedel do občanov, zaradi česar mu je bila izrečena globa. Isti občan se je nato nedostojno vedel tudi do zdravstvenega osebja v zdravstveni ustanovi, ki mu je nudilo pomoč, zaradi česar mu je bila prav tako izrečena globa.

PP Hrastnik

PETEK:
– zvečer uri so bili policisti obveščeni o sumu kršitve javnega reda, kjer je oseba žalila drugega, glede tega policisti še zbirajo obvestila.

– zvečer so bili policisti obveščeni o kurjenju v naravnem okolju in bo podan predlog drugemu prekrškovnemu organu.

SOBOTA:
– v večernem času so intervenirali v Kisovcu, kjer se je pijan moški nedostojno vedel in je s kršitvijo nadaljeval tudi po prihodu policistov zato je bil pridržan.

PP Zagorje ob Savi

SOBOTA
– v dopoldanskem času so obravnavali kaznivo dejanje zatajitve, ko si je neznani storilec prilastil izgubljen denar, policisti pa glede tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil
– dopoldan so intervenirali, ker se je pijan moški nedostojno vedel, oviral promet in je s kršitvijo nadaljeval tudi po prihodu policistov zato je bil pridržan.
– kaznivo dejanje poškodovanja vozila, ki ga je do sedaj neznani storilec poškodoval z ostrim predmetom, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil

NEDELJA
– v Zagorju ob Savi je bilo vlomljeno v klet, od koder so bila odtujena drva. Škoda znaša okoli 150 evrov.

PP Litija

PETEK:
– vozniku, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli vozilo, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

SOBOTA:
– prometno nesrečo, kjer je voznik na parkirišču trčil v vozilo in odpeljal s kraja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil
– požar v Gabrovki pri Moravčah, kjer je glede na prve podatke prišlo v hiši do vžiga zaradi napake na električni napravi. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo je za okoli 2.000 evrov škode. O vseh ugotovitvah ogleda bo obveščeno pristojno tožilstvo.

NEDELJA:
– tatvino moškega cestnega kolesa iz garaže na območju Litije, o dejanju pa policisti še zbirajo obvestila.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V novem litijskem jih bo do 160

V občini Litija po zastavljeni časovnici poteka gradnja novega vrtca - ta bo nadomestil sedanjo enoto Najdihojca, ki ima svoje prostore v več kot...