-- OGLAŠEVANJE --

Tokrat, zaradi poškodbe, malo drugačen humanitarni tek

-- OGLAŠEVANJE --
Na tokratnem 12. Zasavskem humanitarnem teku glavni akter Igor Gošte ne bo tekel. Zaradi nedavne poškodbe kolena bo v glavni vlogi poročevalca, vseeno pa naj na trboveljskem Rudarju tekli drugi. 
Nejc Pogačar

Posebnost letošnjega teka je, da je ta postal mednarodni. Nejc Pogačar, redni obiskovalec zasavskih humanitarnih tekov je na Madžarskem, kjer zdaj živi, zbral podobno misleče, ki so podprli zasavsko zgodbo s tekmo po ulicah Szolnoka. 30 madžarskih tekačev je včeraj podrlo humanitarni tek iz Zasavja.

Častna pokroviteljica številke 12 je Nina Medvešek, ki predstavlja tudi kamniško zasavsko društvo za multiplo sklerozo.
Kot pove Lavra Izgoršek, ki je z DPM Trbovlje dogodek vzela pod svoje okrilje že v prvem letu, je dobrodošel vsak prostovoljni prispevek – pa naj bo to na samem dogodku ali SMS donacija s ključnim besedilom DPM5. Ob 8. uri se bo dogodek začel in v času vse do 15. ure bodo v imenu dobrega dela prostovoljci tekli in se družili na trboveljskem Rudarju.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --