-- OGLAŠEVANJE --

To pa je super novica za Zasavce! Mesta se polnijo, prijavite se pravočasno

-- OGLAŠEVANJE --

Odlična novica je prispela v Zasavje, z odločitvijo Ministrstva za digitalno preobrazbo, da je Zasavska ljudska univerza uspešno kandidirala za izvedbo brezplačnih izobraževanje na področju digitalnih kompetenc. 

V Hrastniku, na Dolu pri Hrastniku, v Trbovljah in Zagorju bodo pripravili osnovni in napredni program “Skupaj v digitalni svet”, ki bo obsegal 10 pedagoških ur. Udeleženci se bodo srečali dvakrat ali trikrat.

Informativne prijave najdete spodaj!

Po oddani informativni prijavi vas bodo povabili na uvodni pogovor, izpolnjevanje standardnega Europass vprašalnika za digitalne kompetence ter terminih izobraževanja.

Razpis za vpis: https://www.zlu.si/novice/skupaj-v-digitalni-svet-640.html.

Tečaji se bodo začeli po zapolnitvi skupin v začetku oktobra 2023.

Digitalna pismenost je ključna veščina v današnjem sodobnem svetu, saj omogoča učinkovito uporabo računalnikov, tablic, pametnih telefonov, interneta in drugih digitalnih tehnologij. Ta tečaj je odličen način, da izboljšate svoje digitalne veščine in postanete bolj samozavestni pri uporabi sodobnih tehnoloških orodij.

Cena: BREZPLAČNO ZA UDELEŽENCE.

Program financira Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

Vabljeni, da se pridružite in izkoristite to odlično priložnost za razvoj digitalnih veščin. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije kontaktirajte ZLU, na info@zlu.si ali 031 617 391 vsak dan v delovnem času med 7. in 15. uro.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --