-- OGLAŠEVANJE --

To ni mogoče: kot nov

-- OGLAŠEVANJE --

Končno je tudi športna dvorana Polaj dočakala več kot porebno prenovo parketa.

Parket je bil prebrušen, sanirano kar je bilo potrebno, našteva direktor Zavoda za šport Edvard Bravec, nato so parket še trikrat lakirali, tonirali s temnejšo barvo, začrtali igrišča in na koncu še enkrat vse skupaj polakirali.

Dela so bila končana pred rokom in v okviru planirane investicije.

“Pa pravijo, da v Trbovljah nimamo dobrih, kaj dobrih … odličnih obrtnikov na različnih področjih” pravi Bravec, ki je hvaležen vsem, ki so sodelovali pri izvedbi del.

Projekt je bil izveden s pomočjo sredstev Fundacije za šport. Polovico sredstev je tako pokrila Fundacija, 30 odstotkov Ministrstvo za šport preostanek pa še trboveljska občina.

Za brušenje in lakiranje bodo odšteli okoli 18.000 evrov, za liniranje še dodatnih 4.000 evrov.

Orodje naj bi odložili do 5. avgusta, a so že v minulem tednu zaključili vsa dela. Okoli 10-14 dni se dvorana ne sme uporabljati, da se lak popolnoma presuši in strdi. Treningi se bodo v dvorani začeli po 15. avgustu, kot je bilo že dogovorjeno pred začetkom del.

Bravec si želi, da bi parket še mnogo let ostal takšen kot je sedaj: “Upamo, da bomo mi kot upravljavec in vsi uporabniki (dijaki, osnovnošolci, športna društva in klubi) pripomogli, da parket ostane čim dlje v “dobri kondiciji”.”

SORODNI ČLANKI:

Bodo sramoto na Polaju le uredili?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --