-- OGLAŠEVANJE --

Tik pred volitvami padajo kazenske ovadbe

-- OGLAŠEVANJE --

Izvedeli smo za govorice, da naj bi bile podane kazenske ovadbe zoper trboveljskih županskih kandidatov, zato smo preverili pri policiji.

Dve ovadbi povezani z županskima kandidatoma
Osebe, ki naj bi zakon kršila seveda ne smejo izpostaviti, so nam pa potrdili, da so v zvezi z lokalnimi volitvami, v povezavi z županskimi kandidati na PU Ljubljana prejeli dve prijavi. Ena prijava je bila podana anonimna, drugo je podala fizična oseba.

Policisti še vedno zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine, ki bi kazale na elemente uradno pregonljivega kaznivega dejanja.

Več informacij nismo uspeli izvedeti, saj policisti zaradi varovanja osebnih podatkov ne morejo podajati informacij o konkretnih fizičnih osebah, o vsebini pa molčijo, zaradi tajnosti predkazenskih postopkov.

Kandidata izvedela od nas

Tako Borut Dolanc kot Jasna Gabrič o kazenskih ovadbah ne veste nič. Kot sta dejala po telefonu, sta oba, da ovadbe sploh so, izvedela od nas. Ne vesta niti ali sta v katero vpletena, za kakšno kaznivo dejanje naj bi šlo, niti kdo je prijavitelj.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --