-0.7 C
Trbovlje
sreda, 29. marca 2023
ZON.siAktualnoTik pred volitvami padajo kazenske ovadbe

Tik pred volitvami padajo kazenske ovadbe

Izvedeli smo za govorice, da naj bi bile podane kazenske ovadbe zoper trboveljskih županskih kandidatov, zato smo preverili pri policiji.

Dve ovadbi povezani z županskima kandidatoma
Osebe, ki naj bi zakon kršila seveda ne smejo izpostaviti, so nam pa potrdili, da so v zvezi z lokalnimi volitvami, v povezavi z županskimi kandidati na PU Ljubljana prejeli dve prijavi. Ena prijava je bila podana anonimna, drugo je podala fizična oseba.

Policisti še vedno zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine, ki bi kazale na elemente uradno pregonljivega kaznivega dejanja.

Več informacij nismo uspeli izvedeti, saj policisti zaradi varovanja osebnih podatkov ne morejo podajati informacij o konkretnih fizičnih osebah, o vsebini pa molčijo, zaradi tajnosti predkazenskih postopkov.

Kandidata izvedela od nas

Tako Borut Dolanc kot Jasna Gabrič o kazenskih ovadbah ne veste nič. Kot sta dejala po telefonu, sta oba, da ovadbe sploh so, izvedela od nas. Ne vesta niti ali sta v katero vpletena, za kakšno kaznivo dejanje naj bi šlo, niti kdo je prijavitelj.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bodo za Ceroz župani sklenili roke ali bodo Trbovlje še naprej solirale?

Bolj kot ne potihem so se včeraj sestali župani, predstavniki občin lastnic regijskega centra v Uničnem. Litija, Radeče, Hrastnik, Zagorje in še občina Trbovlje,...
X