-- OGLAŠEVANJE --

Tako pijan, da je pri sestopu padel iz avtobusa

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem vikendu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje
V petek so občanu zasegli zavitek z neznano rjavo vsebino, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po analizi sledi postopek o prekršku.

Sum kaznivega dejanja zatajitve – do sedaj neznani storilec je odtujil pozabljeno žensko torbico z vsebino. Sledi zbiranje obvestil.

V soboto ponoči so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer so kršitelja pridržali, saj kljub opozorilom s kršitvijo ni prenehal. Zoper njega vodijo postopek o prekršku.

V nedeljo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je bila samoudeležena voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje preblizu robu trčila v robnik. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,20 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in  prepovedana nadaljnja vožnja, zoper voznico pa vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi
V petek so imeli v delu prijavo kaznivega dejanja tatvine denarnice z vsebino, ki je bilo
izvršeno na območju Most. Policisti so zadevo odstopili krajevno pristojni policiji.

Prijavo kaznivega dejanja velike tatvine, poskus vloma v osebni avtomobil, je bilo izvršeno na območju PP Domžale. Policisti so zadevo odstopili krajevno pristojni policiji.

Dogodek, v katerem je občan zaradi vinjenosti padel pri sestopu iz avtobusa in se pri tem telesno poškodoval. Policisti niso zaznali elementov kaznivih ravnanj.

Sum kaznivega dejanja zatajitve mobilnega telefona na območju Izlak. Kršitev javnega reda in miru  na javnem kraju v Zagorju ob Savi, kjer je prišlo do spora med dvema osebama. Policisti zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Prometno nesrečo z manjšo materialno škodo na parkirišču v Zagorju ob Savi. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

V soboto sum kršitve javnega reda in miru na javnem kraju na območju

Zagorja ob Savi, kjer je prišlo do spora zaradi uporabe gozdne poti. Policisti na kraju elementov prekrška ali uradno pregonljivega kaznivega dejanja niso zaznali.

Kršitev glede glasne glasbe, kjer je bilo kršitelju izrečeno opozorilo so tudi obravnavali zagorski policisti.

Prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami na območju Zagorja ob Savi, kjer je prišlo do trčenja med voznikom e-skiroja in pešcem. Zoper mladoletnega povzročitelja prometne nesreče, bo na pristojno Okrajno sodišče vložen obdolžilni predlog.

PP Litija
V petek prijavo nevarne vožnje pri športni dvorani Litija, kjer policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Prejeli so najden mobilni telefon, ki je bil v nadaljevanju vrnjen lastnici.

Kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer so kršitelju izrekli prepoved približevanja.

V soboto vlom v hišo in gospodarsko poslopje v okolici Litije, kjer sta bila odtujena bakrena kotla. Lastnik je oškodovan za okoli 900 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Prometno nesrečo v naselju Ribče, kjer je do sedaj neznani voznik kombajna zelene barve trčil v ograjo ob cesti. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --