-- OGLAŠEVANJE --

Svojo idejo predstavi še drugim!

-- OGLAŠEVANJE --

Še 10 dni je časa, da prijaviš svojo poslovno idejo. Regionalni center za razvoj je v sodelovanju z zasavskimi občinami, gospodarsko in obrtnimi zbornicami razpisal drugi natečaj za izbor najboljše poslovne ideje Zasavja pod imenom »Razgibaj svojo idejo«. Z njim želi spodbuditi ljudi z dobrimi idejami, da jih predstavijo in uresničijo ter, da širijo podjetniško razmišljanje in kulturo ter krepijo podjetništvo v Zasavju.

Zakaj možganska telovadba in čemu bo služila, preberi na FB strani Podjetno Zasavje ali na spletni strani Regionalnega centra za razvoj. Začnemo zdaj, končujemo 29. avgusta, zato pohiti!

Čisto vsak Zasavčan lahko prijavi svojo idejo ali več idej na posebnem obrazcu, ki je skupaj z razpisom objavljen na spletni strani www.rcr-zasavje.si. Pomembno pa je, da idejo odpošljete pred 29. avgustom 2014.

Ideje se lahko nanašajo na izdelke, storitve ali poslovne modele s kateregakoli področja delovanja, pomembno je, da so izvedljive, komercialno zanimive ter inovativne. Prispele ideje bo ocenila strokovna komisija. Tri predloge z najvišjo oceno bo strokovna komisija nagradila, petnajst izbrancev pa bo povabljenih na serijo delavnic, kjer bodo poslovno idejo razvili v poslovni načrt, s katerim bodo lahko tekmovali na slovenskem tekmovanju Start:up Slovenija. Prijavitelji ohranijo avtorske pravice, poslana dokumentacija bo skrbno varovana in uporabljena zgolj za potrebe natečaja in delo ocenjevalne komisije. Drugi natečaj za najboljše poslovne ideje je del projekta Podjetno Zasavje, ki ga sofinancira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Zaradi pozne potrditve projekta bo izvajanje omejeno na kratek čas do konca letošnjega septembra.

razgibaj svojo idejo

 

Podjetno Zasavje
Natečaj sodi med aktivnosti projekta Podjetno Zasavje, katerega namen je razvijati in izboljševati podjetniško kulturo v regiji, spodbuditi in omogočiti generiranje podjetniških idej, izobraževati in pomagati podjetjem v nastajanju. Temelji na tesnejšem povezovanja obstoječega podjetniškega podpornega okolja z nosilci novih podjetniških idej, delujočimi poslovnimi subjekti in tistimi v ustanavljanju ter potencialnimi vlagatelji. Hkrati želimo obstoječo podjetniško infrastrukturo nadgraditi z novimi instrumenti, ki temeljijo na medsebojnem mreženju in širjenju obstoječih poslovnih povezav z novimi subjekti. Skupna vrednost operacije znaša 287 tisoč evrov, večino sredstev pa bo prispeval Evropski sklad za regionalni razvoj.


Prispevek je oglasno sporočilo. 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --