16 C
Trbovlje
četrtek, 13. maja 2021
ZON.siAktualnoNe želijo več Brinjevca za direktorja?

Ne želijo več Brinjevca za direktorja?

Razpis za direktorja družbe Stanovanjsko podjetje Zagorje je že mimo in edini prijavljeni je bil dosedanji direktor Gregor Brinjevec. A skupščina se je odločila, da namesto da Brinjevca potrdi, razpis ponovi. 

Predsednica skupščine Jelena Mlakar, ki je sicer vodja finančnega oddelka na zagorski občini, nam razloga za ponovitev razpisa ni navedla. Dejala je le, da je bila skupščina kratka, brez kakšnih trenj in da so se odločili za ponovitev razpisa. O podrobnostih ni želela.

Razpleta na skupščini prav tako ni želel komentirati trenutni direktor Gregor Brinjevec in nas usmeril na skupščino.

Na Občini prav tako skopo odgovorijo, da bo nov razpis objavljen na več mestih kot je bil prejšnji. Na župana smo naslovili tudi vprašanje, ali držijo namigi, da naj bi občina združevala stanovanjsko podjetje skupaj s komunalo. “Ne na skupščini podjetja, ne na občinskih odborih, ne na sejah Občinskega sveta Občine Zagorje ob Savi ni bilo ne predloga, ne sklepa, ne razprave o kakršnem koli združevanju podjetij, ki ju omenjate” nam odgovorijo in obenem ne zanikajo, da bi ta možnost obstajala.

FOTO: To je blok, ki naj bi ga začeli graditi prihodnje leto

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Še en mesec epidemije, zbiranje do 50 ljudi, lokali do 22. ure

Spremembe, ki jih je vlada včeraj dorekla na Brdu pri Kranju, so danes predstavili na tiskovni konferenci. Na območju celotne države se epidemija podaljšuje...