today-is-a-good-day
6.9 C
Trbovlje
sobota, 2. marca 2024
ZON.siAktualnoStoril več prometnih prekrškov potem pa še odklonil hitri test za droge

Storil več prometnih prekrškov potem pa še odklonil hitri test za droge

Policisti so v minulem tednu od srede do petka na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

V sredo so vozniku, ki je bil pozitiven na hitri test za droge odredili strokovni pregled, ki ga je odklonil. Prav tako je pred tem storil več cestno prometnih prekrškov. Vozni je bil pridržan, zoper njega pa vodijo postopek o prekršku.

PP Hrastnik

V četrtek so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na Novem logu, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom oplazil drug parkiran avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi nudil svoje podatke. Policisti o tem še zbirajo obvestila

PP Litija

V sredo so bili obveščeni o osebi, ki je vidno pod vplivom alkohola ležala na cesti in ogrožala promet. V postopku so ji zasegli manjšo količino snovi za katero se sumi da je prepovedana droga in zoper njo vodijo postopek o prekršku.

V četrtek okoli 12. ure so v Litiji obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je neznani voznik neznanega vozila trčil v parkirano vozilo in po prometni nesreči z vozilom odpeljal s kraja prometne nesreče, ne da bi izpolnil obveznosti udeleženca prometne nesreče. Policisti bodo zbirali obvestila in v primeru izsleditve povzročitelja zoper njega ustrezno ukrepali.

V Litiji je neznani storilec vlomil v klet in odtujil slikopleskarski stroj. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

PP Zagorje ob Savi

V četrtek okoli 20. ure so na cesti od Kandrš proti Vidrgi obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je neznani voznik neznanega vozila trčil v avtobus in po prometni nesreči z vozilom odpeljal s kraja prometne nesreče, ne da bi izpolnil obveznosti udeleženca prometne nesreče. Policisti bodo zbirali obvestila in v primeru izsleditve povzročitelja zoper njega ustrezno ukrepali.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...