20 C
Trbovlje
ponedeljek, 26. julija 2021
ZON.siAktualnoŠtevilke v Zasavju kar konkretno navzdol

Številke v Zasavju kar konkretno navzdol

Če smo še pred slabim tednom poročali, da je v Zasavju 475 aktivno okuženih, danes covid sledilnik pravi, da imamo Zasavci le še 414 aktivnih okužb.

Danes smo sporočili, da oba doma upokojencev – tako na Izlakah, kot v Trbovljah premeščata bolnike iz rdeče cone nazaj v njihove sobe. V trboveljskem novih okužb ni, v Zagorju pa so zabeležili še nekaj asimptomatskih bolnikov in jih premestili v rdečo cono.

Sicer pa v naših mestih številke aktivno okuženih padajo. V Zagorju je 149 aktivnih okužb, 2 manj kot slab teden dni nazaj (6. novembra). V Litiji, kjer je bilo večji del epidemije največ okužb v Zasavju, imajo 129 okužb. Število se je znižalo za kar 23 občanov.

V Hrastniku, kjer je trenutno najmanj okuženih – 58 je bilo prejšnji teden natanko 20 okuženih občanov več. Za 16 občanov na boljšem so tudi v Trbovljah, kjer trenutno beležijo 78 aktivnih okužb.

Zagorje in Litija že čez 150

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...