Ste za življenje v Dewesoftu? Zdaj imate priložnost!

0
4132

Na svoji misiji spreminjanja sveta merilne tehnike trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas dopolnjuje svojo dinamično, kulturno raznoliko in hitro rastočo mednarodno ekipo. Tokrat v zasavskem okolju iščejo skladiščnika in CNC operaterja.

Odlične ekipe se nanašajo na osebnosti, ne samo na spretnosti, so prepričani v enem najbolj prepoznavnih zasavskih podjetij, ki zaposluje več kot 200 ljudi v 50 državah po vsem svetu. Pravijo, da se tudi pri njih nekateri osredotočajo na rezultate, drugi na razvoj odnosov med ljudmi, spet tretji na inovacije. A ko pogledajo celoto, tvorijo popolno ekipo.

Vanjo tokrat vabijo motivirane posameznike za delo na naslednjih delovnih mestih:

Skladiščnik CNC

Iščejo sodelavca ali sodelavko v orodjarni, kjer delo zajema prejem, odpremo in razrez kosovnega materiala, izdajo kosovnic, pripravo materiala za CNC operaterje (aluminij), urejanje dokumentacije, spremljanje plana CNC proizvodnje, vodenje zalog skladišča aluminija in orodja ter spremljanje plana vzdrževanja strojev. Pomembno je, da je oseba urejena, natančna in sistematična ter da ji delo v skladišču ni tuje. Najboljši kandidat bo pripravljen poprijeti tudi za fizično nekoliko bolj zahtevno delo.

CNC operater

Iščejo tudi sodelavca oziroma sodelavko, ki bo opravljal/a delo CNC operaterja. Delo poteka v dveh izmenah, kandidati pa morajo imeti predhodne izkušnje z delom na CNC rezkalnem stroju (aluminij) ter branjem tehniških risb.

Poleg navedenih delovnih mest iščejo tudi sodelavce v razvoju, vsa prosta delovna mesta in prijave nanje pa boste našli na https://dewesoft.com/careers.

 

SORODNI ČLANKI:

Dewesoft (spet) zaposluje! Poleg izkušenj in znanja je velik poudarek na vrednotah.