-- OGLAŠEVANJE --

Ste morda hodili na trboveljsko gimnazijo ali ekonomsko šolo?

-- OGLAŠEVANJE --

Sedem nekdanjih dijakinj in dijakov GESŠ se je odločilo, da ustanovijo Medgeneracijsko društvo GESŠ Trbovlje. V želji, da se med seboj bolje povežejo iščejo tiste, ki so v preteklih osmih desetletjih obiskovali ali delali v trboveljski srednji šoli. 

Kot pravijo je glavni namen društva mreženje, organiziranje kulturnih, športnih, humanitarnih in družabnih prireditev, študijsko svetovanje nekdanjih dijakov sedanjim dijakom in podpora šoli.

Začasno predsedovanje je prevzela Špela Režun, sicer javnosti bolj poznana kot direktorica VDC Zasavje in borka za pravice ranljivih skupin. Prvo srečanje naj bi imeli spomladi 2024, kjer bodo izbrali tudi skupščino. Članarina bo zgolj simbolična.

Že ta teden vabljeni na GESŠ, da obudite spomine na nekoč in vidite, kako je danes

Prva priložnost za srečanje nekdanjih dnevnih obiskovalcev omenjene šole bo že ta teden, ko v četrtek, 21. septembra GESŠ vabi vse zainteresirane na ogled prenovljene učilnice in kabineta za biologijo ter učilnice za učno podjetje. Na otvoritvi bo možno tudi včlanjenje v novo nastalo društvo.

Kako se na GESŠ Trbovlje počutijo dijaki prvih letnikov

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --