4.2 C
Trbovlje
petek, 1. decembra 2023
ZON.siAktualnoStavba na Opekarni naprodaj

Stavba na Opekarni naprodaj

Na javni dražbi, ki bo 23. septembra bo naprodaj poslovna stavba z dvoriščem in garažo na Opekarni v Trbovljah – oziroma naprodaj bo solastniški delež, torej polovica.

Stečajna upraviteljica  trboveljskega gradbenega podjetja IBT PIN Sara Pušenjak je razpisala javno dražbo z zniževanjem cene, ki bo v njeni pisarni v Murski Soboti, kot že rečeno 23. septembra. Izklicna cena polovice poslovne stavbe na naslovu Opekarna 28a ter dvorišča je 84.700 evrov, znesek za polovico garaže pa slabih 15.000 evrov. Druga polovica stavbe je v lasti izlaškega podjetja Biro za poslovne storitve d.o.o., katerega lastnik in direktor je Aleš Zupan.

Podjetje IBT PIN je maja lani prevzela Pušenjakova, lastništvo pa si delita Janez Forte kot večinski lastnik ter podjetje Spekter, ki ima 15 odstotni delež. Je pa lastnina podjetja IBT PIN obremenjena s celo kopico hipotek in izvršb, tako da bo s kupnino delno poplačana verjetno le NLB, so pojasnili na Spektru.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

ZAPORE jutri, zaradi vremenskih razmer, ne bo

Med Zagorjem in Litijo, na cesti za Savo so ponovno aktualne zapore vsako soboto vsaj do konca leta.  A, ker jutri kaže slabo vreme, natančneje...