-- OGLAŠEVANJE --

Stara plastenka za nov inkubator

-- OGLAŠEVANJE --

Zagorsko društvo Tandem letos znova pripravlja humanitaren in okoljsko naravnan projekt.

jelena jerin1Več kot 180 slovenskih vzgojno izobražealnih zavodov sodeluje v projektu Jaz, Ti, Mi za SLovenijo – Stara plastenka za nov inkubator, v katerem bodo zbirali stare plastenke. Obdobje zbiranja poteka med svetovnim dnevom voda, pa vse do svetovnega dne zemlje, torej od 22. marca do 22. aprila.

Zbirajo plastenke

Tudi letos bodo sodelujoči zbirali odpadno embalažo in se potegovali za glavno nagrado (talno poslikavo, ki jo podarja podjetje Eko igrala d.o.o.) in za prehodni pokal, ki ga bo prejela zmagovalna ustanova, je pojasnila predsednica društva Tandem Jelena Jerin. Sredstva, ki bodo zbrana bo organizator namenil sofinanciranju nakupa inkubatorja za porodnišnico Kranj.

Leta 2014 so naravo očistili starih pločevink in slovenski otroci so v povprečju zbrali kar 2kg pločevink na posameznika. V skupen fond je šlo preko 3 tone odpadnih pločevink, sredstva pa so namenili za nakup inkubatorja v Trboveljski porodnišnici.
Projekt poteka tudi pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja

jaz, ti, mi ...

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --