-- OGLAŠEVANJE --

Srečen za živet: kratek, poln in živ

-- OGLAŠEVANJE --

“Festival ‘Srečen za živet’ je kratek, poln in živ. Po petih letih lahko rečemo, da se je vsidral v okolje in tako obiskovalci, kot razstavljalci in nastopajoči so ga vzeli za svojega. Ljudje se vračajo, vsako leto prihajajo tudi novi. Vsako leto se ga udeleži več sto obiskovalcev,” pravi koordinatorka programa aktivnosti Medgeneracijskega središča Zagorje ob Savi Nuša Ule Maček, ki za prihodnje leto načrtuje festival na prostem.

5. medgeneracijski festival ‘Srečen za živet’ bo v petek, 6. aprila, med 16. in 19. uro, v Delavskem domu Zagorje. Pestro dogajanje, dobra glasba in druženje, je preizkušena kombinacija  medgeneracijskega festivala ‘Srečen za živet’, ki se ga bodo držali tudi letos.

Letos tudi pomoč pri dostopu do elektronskega podpisa

Na tržnici se bo predstavilo 27 organizacij, društev in zavodov, med njimi letos prvič tudi Ministrstvo za javno upravo in Upravna enota Zagorje, ki bosta predstavila e-portal. “Ponudili bodo pomoč pri dostopu do elektronskega podpisa, s katerim lahko stvari urejate preko računalnika in si prihranite marsikatero pot,” je izpostavila Nuša Ule Maček.

Delavnice, dobra glasba in sladkanje s palačinkami

Obiskovalci se bodo lahko tudi udeležili številnih delavnic in svetovanj, se posladkali s palačinkami in uživali v dobri glasbi.

Na otvoritvi bo nastopil Godalni orkester Glasbene šole Zagorje, na odprtem odru se bodo predstavili Otroški pevski zbor Sonček Vrtca Zagorje ob Savi, pevska skupina Podvelnarji bivalne in stanovanjske enote VDC, pevska skupina Društva za preprečevanje osteoporoze Knapovske punce in pevska skupina Klasek Društva kmetic, žena in deklet na podeželju Izlake, Mlinše, Kolovrat. Zaključek prireditve bo ob 18. uri s koncertom popestril Big Band Zagorje.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --