-- OGLAŠEVANJE --

Spet ugriz psa

-- OGLAŠEVANJE --

Včeraj okoli 11.15 so bili hrastniški policisti obveščeni o prometni nesreči na ulici Trg Franca Kozarja, v kateri sta bili udeleženi voznica osebnega avtomobila in peška. 

Zagorski policisti so bili dopoldan obveščeni o kaznivem dejanju poškodovanja tuje stvari na objektu trgovine, vendar je upravičenec od pregona zoper neznanega storilca odstopil z izjavo o umiku predloga za pregon. Policisti bodo o umiku predloga za pregon obvestili
pristojno Okrožno državno tožilstvo.

V stanovanju našli mrtvo osebo

Po podatkih Regijskega centra za obveščanje so ob 21.43 na Ulici talcev v Zagorju gasilci PGD Zagorje mesto ob prisotnosti policistov in reševalcev NMP Zagorje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja večstanovanjske stavbe. V njej so našli pogrešano mrtvo osebo.

V jutranjem času se je na območju Hrastnika pri Trojanah zgodila prometna nesreča z materialno škodo zaradi povoženja divjadi na regionalni cesti I. reda št. 221.

Prejeli ovadbo o krivi ovadbi

V popoldanskem času so policisti na območju Zagorja sprejeli kazensko ovadbo za kaznivo dejanje krive ovadbe. Policisti še zbirajo potrebna obvestila.

Na območju Izlak se je včeraj popoldan zgodila prometna nesreča I. kategorije z manjšo poškodbo. Policisti so skladno z določili ZPrCP odstopili od ugotavljanja dejstev in okoliščin prometne nesreče.

Policisti so bili popoldan obveščeni o ugrizu psa, ki se je pripetil v jutranjem času. Policisti še zbirajo potrebna obvestila v zvezi dogodka.

V nočnem času so bili policisti na območju Zagorja obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegom na parkirišču. O prometni nesreči še zbirajo potrebna obvestila.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Župan ogorčen! Kdo krade rože z mostu?

Pred hrastniškim občinskim praznikom vsako leto poskrbijo za zasaditev in ureditev zelenic ter gredic po občini. A tokrat je to nekoga zmotilo ... Ponoči so...
-- OGLAŠEVANJE --