11.6 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoSpeculum Artium odpira fizična in spletna vrata

Speculum Artium odpira fizična in spletna vrata

Speculum Artium ima dovoljenje NIJZ za izvedbo prireditve, ob omejitvi števila oseb, ki so lahko naenkrat na prizorišču in ob varnostnem načrtu, ki so ga izdelali za prireditev.

V primeru novih ukrepov, ki se lahko sprejmejo tudi čez noč, festival seveda lahko tudi ostane zaprt za obiskovalce, na voljo pa bo spletna predstavitev projektov.

Bogdan Šteh

Včeraj so v prostorih Delavskega doma Trbovlje zaključili s postavitvami zadnjih del in projektov. Organizatorji si želijo, da bi obiskovalci vse kar so pripravili lahko videli tudi v živo. Kot pravi Bogdan Šteh: “Upamo, da bomo lahko spustili obiskovalce, da si jih ogledajo. Nenazadnje je tudi ekipa in umetniki, ki jim je uspelo priti v Slovenijo, vložila ogromno truda, da tudi v teh razmerah pripravijo dogodek.” Vsem zainteresiranim pa ob tem svetuje, da spremljajo spletni strani speculumartium.si in digitabigscreen.si, kjer bodo ves čas informacije dopolnjevali.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...