-- OGLAŠEVANJE --

Sosedi so se v petek skregali zaradi prekopa za odvodnjavanje, v soboto pa zaradi služnostne poti

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V petek so imeli v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom prepovedanih drog. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V soboto so imeli v postopku voznika tovornega vozila, kateri je vozil brez vozniškega dovoljenja. Na kraju mu je bilo zaseženo tovorno vozilo, ter voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola (rezultat 0,82 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka). Zoper oba vodijo postopek o prekršku.

V nedeljo so posredovali zaradi hrupa z glasno glasbo v Hrastniku. Kršitelju je bilo izrečeno opozorilo.

Prometno nesrečo z manjšo materialno škodo v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, kjer so policisti ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

PP Trbovlje

V petek sum kaznivega dejanja tatvine, ko je neznani storilec v četrtek dopoldan iz točilnega pulta v gostinskem lokalu v Trbovljah odtujil mobilni telefon. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

V popoldanskem času se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča med voznikom mopeda in voznico osebnega avtomobila. Pri tem se je voznik mopeda lahko telesno poškodoval, policisti pa vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V petek v popoldanskem času so bili policisti obveščeni o medsosedskem nesporazumu zaradi prekopanega kanala za odvodnjavanje meteorne vode v soboto pa zaradi služnostne poti.

V nedeljo v večernem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo na območju Hrastnika, kjer so policisti ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Primer izzliva vode v enem izmed stanovanj v Dolu pri Hrastniku, o dogodku pa še zbirajo obvestila.

PP Litija

V petek so v naselju Litija obravnavali sum kaznivega dejanja tatvine dveh e-skirojev. Sledi zbiranje obvestil.

Povoženje divjadi in kršitev zaradi prevoza druge osebe na skiroju.

V soboto sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, kjer so v nadaljevanju z zbiranjem obvestil odkrili osumljenca, zoper katerega vodijo predkazenski postopek.

V nedeljo prometno nesrečo oziroma dogodek, kjer je bil samoudeležen voznik osebnega vozila pri tem pa je nastala materialna škoda, policisti pa o dogodku še zbirajo obvestila.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --