-- OGLAŠEVANJE --

Sodelujoči dijaki v Mepi-ju združili prijetno s koristnim

-- OGLAŠEVANJE --

V torek, 22. 3. 2016, je bila Srednja šola Zagorje, izvajalka programa MEPI, gostiteljica MEPI kosila in urjenja znanja prve pomoči.

mepi1Srednja šola Zagorje je v letošnjem šolskem letu zelo aktivna v projektu MEPI. V torek so mentorji in člani krožka gostili učence iz OŠ Toneta Okrogarja iz Zagorja. Za začetek so dijaki 2. letnika programa gastronomskih in hotelskih storitev, pod mentorstvom učiteljice praktičnega pouka, Mojce Omahne, skuhali okusno kosilo in ga profesionalno postregli vsem udeležencem srečanja. Prijetnemu druženju je sledilo resno delo. V mesecu aprilu namreč načrtujejo v okviru dejavnosti MEPI dvodnevno odpravo v neznano.

Ena izmed pripravljalnih nalog nanjo je spoznavanje osnov prve pomoči, ki so jih krasno predstavili v teoriji in praksi člani šolske in regijske ekipe prve pomoči oziroma dijaki programa zdravstvena nega, pod mentorstvom učiteljice praktičnega pouka, Anite Mazij. V poznih popoldanskih urah so se udeleženci razšli, v upanju, da bo podobnih druženj še več. Dijaki in zaposleni na Srednji šoli Zagorje pa so ponovno dokazali, da je naša šola odprta za novosti in dobra gostiteljica raznim srečanjem.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Tek na smučeh tudi brez snega

Na razpis Inovacije Zasavja za leto 2024 so v letošnjem letu prejeli 20 prijav za novitete, pri katerih je sodelovalo 100 inovatorjev in inovatork....
-- OGLAŠEVANJE --