-- OGLAŠEVANJE --

So zasavske šole zanimive za devetošolce?

-- OGLAŠEVANJE --

Včeraj so devetošolci preplavili srednje šole, zadnjo možnost imajo še danes.

SŠ Zagorje

Vse zasavske srednje šole so bile dobro obiskane, izvemo. V Zagorju je bilo največ zanimanja za program zdravstvena nega, kot že zadnjih nekaj let. “Obiskovalci so bili navdušeni nad predstavitvami” je povedala svetovalna delavka Živa Pirnar.

Na Srednji tehniški in poklicni šoli so včeraj imeli še boljši obisk od prejšnjega leta ponosno pojasni ravnateljica Marjetka Bizjak in doda: “Prvi vtis je, da so že kar precej odločeni, kam se bodo vpisali”. 

SŠ Zagorje

Jelena Keršnik, ravnateljica trboveljske gimnazije in ekonomske šole je zaznala veliko zanimanja za njihov športni oddelek, sicer pa, kot pravi, kaže, da bo vpis v naše programe podoben lanskemu. Z obiskom na informativnih dnevih so tudi na GESŠ zelo zadovoljni, na vprašanje, kaj je bodoče dijake najbolj zanimalo, pa Keršnikova pravi: “Obiskovalcem smo predstavili posebnosti posameznih predmetnih področij ter obšolske dejavnosti. Zanimale so jih različne podrobnosti, ki pa jih je težko postaviti na skupni imenovalec.”

Gimnazija Litija

Kako je bilo z obiskom, smo vprašali tudi v Litiji. Na včerajšnjih predstavitvah so našteli 150 obiskovalcev, poroča ravnateljica Gimnazije Litija Vida Poglajen. “Bili so izjemna publika, ki smo se jim z veseljem posvetili, saj so kazali zanimanje za vse … za program splošne gimnazije, izbirne predmete, ki jih ponuja šola, dejavnosti ob pouku, dostopnost šole … “

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --