-- OGLAŠEVANJE --

Smo Zasavci kartičarji?

-- OGLAŠEVANJE --

Ok, kartičarji. Kaj naj bi zdaj to pomenilo? V Sloveniji je potrošnikom na voljo cel kup raznih kartic, ki ponujajo ugodnosti, popuste ali celo kakšne druge mamljive ponudbe.

Najbolj znane kartice so tiste velikih trgovskih centrov, recimo Spar plus kartico menda uporablja kar 85 odstotkov slovenskih gospodinjstev. Kot so sporočili s Sparove službe za odnose z javnostmi neodvisne trženjske raziskave celo kažejo na to, da je Sparova kartica med vsemi trgovinskimi karticami najbolj uporabljena. Na drugi strani najboljši sosed in njegova Pika kartica, ki jo uporablja okoli 900 tisoč slovenskih uporabnikov. Pa potem poznamo še lekarniške kartice, kartice javnih prevozov in še mnogo drugih. Podatka, koliko Zasavcev koristi določene kartice ugodnosti od nobenega ponudnika nismo uspeli dobiti. Smo se pa zato odpravili na ulico in domačine povprašali, koliko kartic ugodnosti imajo in, ali jih uporabljajo?

jasmina roparJasmina, 24 let
Ne uporabljam kartic zvestobe, menim pa, da so koristne. Seveda predvsem za tiste, ki večkrat zahajajo v trgovino.

 

agnes kumlancAgnes, 35 let
V denarnici imam tri kartice in od tega je ena zelo koristna (Spar), drugi dve pa malo manj.

jasmina zakošekJasmina, 35 let
Kartice zvestobe uporabljam. Najpogosteje Spar in Nama. Drugače pa jih imam cca. 10. Zdijo se mi koristne, saj se na njih seštevajo različne bonitete. me pa včasih zavedejo v nepotreben nakup. Ko vidim naprimer 35% na vsa oblačila in obutev samo za imetnike kartic, se težko zadržim, da ne bi šla kaj kupit.
aleksandra dacarAleksandra, 34 let
Ne, ne uporabljam nobene.

Mitja
Menda imam štiri kartice. Mercator, Merkur, Tuš in Baby center. Super je, če se nalagajo popusti.

Darja
Kartice zvestobe redno uporabljam. V denarnici jih imam devet in menim, da so koristne.

Zasavci torej uporabljamo kartice – eni bolj, eni manj. Pa ste že slišali tudi za novo zasavsko kartico? Podjetje Spekter je za svoje odjemalce pripravil čisto novo storitev in kartico Glej, cnej! Še ena za gnečo v denarnici? Odločitev je seveda vaša, je pa ideja projekta takšna, da s kartico, ki jo uporabniki prejmejo brezplačno lahko v Zasavju kupujejo ceneje. Projektu se je priključilo že prek 40 trgovin, gostiln, salonov in obrtnikov iz Zasavja, ki pri predložitvi kartice nudijo popust – tudi do več 10 odstotkov.

SORODNI ČLANKI:

Se spomnite, da smo pisali o upadu prebivalstva v Zasavju? Pa ne le v Zasavju, praktično v vseh slovenskih občinah prebivalstvo že vrsto let pada. Pri nas je najslabše v Trbovljah in Hrastniku.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --