16.6 C
Trbovlje
nedelja, 26. junija 2022
ZON.siŠportŠest Trboveljčanov do petih medalj v Postojni

Šest Trboveljčanov do petih medalj v Postojni

V nedeljo, 29. maja, je v Postojni potekal 20. Mednarodni karate turnir “Postojna Open 2022”. Barve Karate kluba Trbovlje so zastopali Ana Jazbec, Tara Vozel, Franja Krajšek, Enej Strašek, Patrik Oberžan in Anej Zapotnik. Vodila sta jih trenerja Blaž Hribovšek in Jernej Simerl.

Patrik, Anej in Enej z zlatimi medaljami

Za vseh šest mladih trboveljskih karateistov je bilo to prvo tekmovanje. Pri najmlajših sta na zmagovalni oder stopili Ana Jazbec s srebrno in Tara Vozel z bronasto medaljo. V kategoriji malčkov je Anej Zapotnik osvojil bron. V katah ekipno so malčki v sestavi Anej Zapotnik, Enej Strašek in Patrik Oberžan osvojili prvo mesto. Za peto medaljo so poskrbele malčice v postavi Ana Jazbec, Franja Krajšek in Tara Vozel, ki so zasedle drugo mesto.

Ob koncu tekmovanja sta bila trenerja Blaž in Jernej zadovoljna z nastopi mladih varovancev ter zelo vesela, saj se je prav vseh šest tekmovalcev domov vrnilo vsaj z eno medaljo.

Srebrne Franja, Tara in Ana

REZULTATI:

KATE:
Najmlajše (8. do 6. kyu):
2. mesto: Ana JAZBEC
3. mesto: Tara VOZEL
Malčki:
3. mesto: Anej ZAPOTNIK

KATE EKIPNO:
Malčki:
1. mesto: TRBOVLJE (Anej ZAPOTNIK, Enej STRAŠEK in Patrik OBERŽAN)
Malčice:
2. mesto: TRBOVLJE (Ana JAZBEC, Franja KRAJŠEK in Tara VOZEL)

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Ulična razstava, tokrat v čast Sagor-ju (poznate ime?)

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču popestrila kulturno ponudbo, saj je ob glavni cesti med krožiščem in Sparom postavila panoje za ulično...
X