23.6 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoŠe veste vozni red za množična in tudi »poslovna« testiranja?

Še veste vozni red za množična in tudi »poslovna« testiranja?

V domeni zasavskih zdravstvenih domov je, poleg testiranja za gospodarstvo, še vedno množično testiranje za občane.

Občani se lahko v Trbovljah testirajo s hitrimi testi od torka do petka med 14. in 16. uro, v Hrastniku redno testiranje poteka v ZD na vhodu s strani lekarne vsak dan med 9. in 10. uro. Testiranje PCR v Hrastniku izvajajo dnevno od 13. do 14. ure po nalogu osebnega zdravnika in za vse, ki jim hitri test pokaže pozitiven rezultat.

Množična testiranja v Zagorju izvajajo v zabojniku na parkirišču za zdravstvenim domom. Prehodna najava ni potrebna, testirajo pa ob ponedeljkih in četrtkih med 15.30 in 17.uri ter ob torkih, sredah in petkih med 11.30 in 13. uro.

Vsak udeleženec testiranja mora imeti s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja, osebno izkaznico in telefonsko številko na katero bo v Trbovljah in Zagorju preko SMS-a prejel rezultat testiranja, v Hrastniku pa občane po testiranju pokličejo.

Testirajo se le zdravi, brez kakršnih bolezenskih znakov ali simptomov.

Ob ponedeljkih v vseh občinah testirajo zaposlene v vzgoji in izobraževanju, zaposlene v gospodarstvu pa v vsaki občini drugače. Kot smo že poročali je testiranje tudi za gospodarstvo brezplačno.

To v Trbovljah poteka ob nedeljah med 9. in 12. uro v Delavskem domu Trbovlje. Zaposleni, ki za opravljanje dejavnosti potrebujejo test, se morajo prijavit najkasneje do petka oziroma morajo delodajalci poslati seznam (katarina.kocnar@zd-trbovlje.si).

Hitre teste za trgovsko in storitveno dejavnost bodo v Zagorju opravljali prav tako v zabojniku na parkirišču, po naslednjem urniku: Ponedeljek: 12.00 – 14.00, sreda: 9.00 – 11.00 in petek: 8.00 – 9.00.

Srede so v Hrastniku rezervirane za testiranje gospodarstva. Zaposlene testirajo v Podjetniškem inkubatorju v veliki dvorani od 7. do 8. ure.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč