-- OGLAŠEVANJE --

Še letos nova lekarna na Izlakah

-- OGLAŠEVANJE --

Izlačani bodo najverjetneje še letos dočakali otvoritev novih prostorov lekarne, saj je dosedanja v Medijskih toplica precej dotrajana.

Prostori lekarne v Medijskih toplicah so v zelo slabem stanju je pojasnila direktorica Zasavskih lekarn Sabina Drobnič, ki je že ob začetku mandata dobila nalogo za rešitev problema omenjene lekarne. Kot kaže bo lekarna na Izlakah še letos dobila nove prostore, tik ob domu upokojencev.

Vsi trije zasavski župani, skupaj z direktorico so podprli možnost odkupa prostora bivše banke, ki stoji ob izlaškem domu upokojencev in z novo lokacijo bodo Zasavske lekarne dobile tudi novega partnerja – Dom starejših občanov Polde Eberl Jamski. Zasavske lekarne že oskrbujejo tovrsten dom v Preboldu, kjer so po besedah Drobničeve z njimi zadovoljni. In, ker morajo tudi lekarne razmišljati tržno, bo tako nova lokacija z novim partnerjem za njih pomenila veliko pridobitev.  

Odkup prostora bo zasavske občine stal okoli 45 tisoč evrov, denar za nakup bodo občine namenile od prodaje stare zagorske lekarne. V Zagorju si želijo, da bi se nova lekarna odprla čimprej in po besedah župana Matjaža Švagana bi bilo realno razmišljati o koncu avgusta ali začetku septembra.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --