-- OGLAŠEVANJE --

Še ena priložnost za delo v trboveljski občinski upravi

-- OGLAŠEVANJE --

Potem ko so na Občini Trbovlje pred kratkim iskali strokovnjaka za dvoletno delo v oddelku za okolje, prostor in gospodarske javne službe, zdaj za isti oddelek iščejo še referenta. Tega bodo zaposlili za nedoločen čas, opravljal pa bo naloge za naziv referent II.

Kandidati, ki se bodo prijavili na delovno mesto, morajo med drugim imeti srednjo strokovno izobrazbo ali srednjo splošno izobrazbo ekonomske smeri, tri leta delovnih izkušenj, strokovni izpit iz upravnega postopka in usposabljanje za imenovanje v naziv.

Delovno področje prostega delovnega mesta obsega vodenje enostavnih upravnih postopkov na prvi stopnji, izdajanje odločb na predpisanih obrazcih na prvi stopnji, opravljanje enostavnejših upravnih nalog, opravljanje dejanj v zvezi z izdajanjem potrdil iz enostavnih evidenc, skrb za pravilno vodenje in arhiviranje spisov zadev, izvajanje predpisanega pisarniškega poslovanja in opravljanje drugih nalog podobne zahtevnosti.

Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in šestmesečnim poskusnim delom. Rok za prijave je sobota, 17. september, podrobnejše informacije in prijavni obrazec pa so objavljeni na spletni strani Občine Trbovlje. 

SORODNI ČLANKI:

Na Občini Trbovlje zaposlijo strokovnjaka za okolje in prostor

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --