-- OGLAŠEVANJE --

Sallaumines krasijo fotografije

-- OGLAŠEVANJE --

Na lanskem natečaju »Kaj pa je bilo z evropskim denarjem narejeno zate, za tvoj kraj?« so zbrali 81 predlogov, izmed katerih jih glede na žreb 26 krasi panoje, trenutno postavljene na Sallauminesu. Razstava bo na ogled, kot pravijo na občini, predvidoma do začetka meseca julija.

Namen natečaja je bil opozoriti na dobre zgodbe, ki so jih v Sloveniji ustvarili s pomočjo evropskih sredstev, na tiste, ki so izboljšale skupnost ali vplivale na posameznika.

Med izbranimi slovenskimi fotografijami je tudi zasavski projekt Podjetno v svet podjetništva, sofinanciran s strani Kohezijskega sklada.

930 glasov za zasavski projekt

V času odprtja razstave v Ljubljani v lanskem letu je potekalo tudi glasovanje na katerem je največ glasov dobil prav projekt Podjetno v svet podjetništva. Kar 930 od skupno prejetih 2444 glasov. Projekt, ki poteka po regionalnih razvojnih agencijah in ga koordinira Regionalni center za razvoj Zasavje, se sofinancira s pomočjo dobrih treh milijonov evrov sredstev Evropskega socialnega sklada. Cilj projekta, kot ga opisujejo v razvojni agenciji pa je zagotavljanje podpore mladim z višjo in visoko izobrazbo, zlasti v obliki usposabljanja, ustvarjanje novih delovnih mest v podjetništvu ter zaposlovanje mladih.

Foto: Občina Trbovlje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --