7.5 C
Trbovlje
petek, 7. maja 2021
ZON.siAktualnoS turističnimi boni raziskovanje Zasavja

S turističnimi boni raziskovanje Zasavja

Čudovita zasavska mesta z vso zeleno okolico imajo obiskovalcem kaj ponuditi. Prelepe pešpoti, zanimive gore, klasični in sodobni muzeji, pobeg v virtualno resničnost in še mnogo drugega. Zakaj pa ne bi postali raziskovalci najmanjše slovenske regije?

Gostilna pri Vidrgarju

Odlična izhodiščna točka za urejene pešpoti in kolesarske trase je Gostilna pri Vidrgarju, kjer nudijo tudi prenočišča in odlična kosila. Vidrga je kraj, ki je sicer bolj poznan po smučarskih radostih, gostom pa nudijo možnost sprostitve s savnami in masažo. Lokacija je več kot idealna za izlete v okolici, kjer se v bližini nahaja geometrično središče Slovenije Vače, pustolovski park, Limbarska gora, grad Medija …

Vikend paket za dve osebi stane 71,20 evra, zraven dobite tudi zajtrk. Sprejemajo turistične bone.

Planinski dom Gore

V mirnem okolju na vasi v objemu gozdov stoji družini prijazen planinski dom Gore. Poleg lepe okolice, ki jo krasijo borovci in čudovitega razgleda na okoliška hribovja in kotline, lahko uživate tudi v domači kulinariki. Gostom nudijo prenovljene večposteljne sobe s skupno kopalnico in wc-jem. Dve sobi sta opremljeni z lastno kopalnico ter teraso. Za aktivne goste je poleg doma na voljo tudi asfaltirano tenis igrišče, igrišče za košarko, nogomet in igrala za najmlajše.

Vikend paket za dve osebi v sobi za dve osebi s skupno kopalnico stane 30 evrov, dve nočitvi v sobi z lastno kopalnico pa 48 evrov. Tudi v Gorah sprejemajo vavčerje.

Kontakt 051 377 662

Gostišče Kum

Če iščete bivanje v centru mesta Zagorje, potem je brez dvoma najboljša izbira Gostišče Kum, kjer gostom nudijo nočitve v eno, dvo in tro- posteljnih sobah ter apartmajih. Vse sobe so opremljene s televizorji, brezplačnim wi-fijem in klimo. Skoraj težko verjeti, ampak gostišče se ponaša z več kot stoletno tradicijo odličnih okusov, prijaznih ljudi in zabavnih dogodivščin.

Vikend za dve osebi v objemu zagorske doline vas bo stal 80 evrov, plačate lahko s turističnimi boni.

Youth Hostel Trbovlje

Kuhinja je na voljo vsem prebivalcem hostla.

Prav tako v centru mesta, a tokrat Trbovelj, so na voljo domiselno opremljene sobe, ki imajo tudi lastno kopalnico. Youth Hostel Trbovlje ima vsega skupaj 24 ležišč, recepcija pa je v svetli in prijetni kavarni. Hostel stoji tik ob Delavskem domu Trbovlje, blizu trgovin, tržnice in vseh ostalih mestnih dejavnosti.

Bivanje v dvoposteljni sobi z lastno kopalnico stane za 2 osebi (2 noči) 91 evrov. Tudi v trboveljskem hostlu letos sprejemajo turistične bone.

Gostišče Kum

Prešernova cesta 1, 1410 Zagorje ob Savi
Tel.: 03 566 91 77, 

03 566 91 70, 03 56 661 77

Planinski dom Gore

Gore 42
1431 Dol pri Hrastniku
Telefon: 051 377 662 (Patricija Novak)
Email: piky.novak@gmail.com

 

Youth hostel Trbovlje

Cesta 1. junija 18
1420 Trbovlje
Telefon: 00 386 3 56 12 887
Email: mct@mct.si

Prispevek je oglasno sporočilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Prva vožnja že v ponedeljek

Prvi prevoz Sopotnika v Zagorju bo po mestu odpeljal v ponedeljek, 10. maja. Projekt brezplačnega prevoza starejših občanov, bodo izvajali trije partnerji: Zavod Sopotniki,...