-- OGLAŠEVANJE --

S tekom in hojo zbrali 959 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

V zagorskem Evroparku so zasavski VDC-jevci tudi letos s 6. tekom in hojo za upanje otvorili ‘rožnati oktober’.

“Več kot 500 udeležencev je prijetno nedeljsko popoldne preživelo v druženju, teku, hoji in dobrodelnosti. Zbranih 959,01 evrov bomo namenili za nakup rehabilitacijskega pripomočka Motomed viva2,” so povedali v VDC Zagorje.

Drevo v rožnatih pleteninah

Poleg teka in hoje so v Evroparku potekale tudi delavnice, kot je samopregled dojk, merjenje krvnega sladkorja in pritiska, otroci so se na Mini Planici preizkusili kot skakalci, se sankali s Sankaški društvom Zagorska dolina, družili s konji Konjeniškega kluba Potoška vas in kužki Tačk pomagačk ter preizkusili novo pridobitev v Zagorju – Pump Track.

Ob 20 obletnici delovanja Združenja Europa Donna v Sloveniji so tako VDC-jevci kot lokalna skupnost združili rožnate niti za zdravje in z nastalimi pleteninami oblekli drevo v Evroparku, ki bo ves mesec mimoidoče opozarjal na pomen zgodnjega odkrivanja raka.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --