25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoS parkirišča ukradli vozilo

S parkirišča ukradli vozilo

Zagorski policisti so bili obveščeni, da so ponoči s parkirišča ukradli kombinirano vozilo znamke VW transporter z registrsko številko LJ 26-1DM. Policisti zbirajo obvestila, zoper neznanega storilca bodo podali kazensko ovadbo na tožilstvo.

Policisti so obravnavali tudi prometno nesrečo II. kategorije na cesti izven naselja Kisovec, ko sta se oplazili dve vozili. Nastala je le manjša materialna škoda.

Neznani storilec je na parkiranem vozilu poškodoval steklo zadnjih levih vrat in lastnika oškodoval za 200 evrov. Policisti še zbirajo obvestila.

Pozabila gotovino na bankomatu

Zagorjan je pozabil gotovino v reži bankomata, ko se je vrnil, denarja ni bilo več. Policisti tatu še iščejo. Podobno se je zgodilo tudi občanki, ki je denar na bankomatu pozabila 2. aprila, njej denar pa si je prilastil neznani storilec. Policisti zbirajo obvestila, zoper oba storilca bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Lotili so se avtomobilov

Trboveljski policisti so obravnavali tatvino, v kateri je med 28. marcem in 1. aprilom neznanec iz parkiranega avtomobila ukradel steklo zunanjega ogledala in lastnika oškodoval za 100 evrov.

Neznani storilec je med 1. in 4. aprilom iz parkiranega vozila odtujil okrasna pokrova in lastnika oškodoval za 150 evrov. Med 2. in 3. aprilom pa je neznanec poškodoval lak parkiranega vozila in povzročil za 1.000 evrov škode. Občan je policiste obvestil, da so mu zaparkirali dostop do garaže, kršitelju so izdali obvestilo o prekršku.

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X