-- OGLAŠEVANJE --

Reševalno vozilo na nujni vožnji udeleženo v prometni nesreči

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

-- OGLAŠEVANJE --

PP Hrastnik

Prijavljena je bila izvedba gradbenih del brez potrebnega dovoljenja. Po ogledu so policisti podali poročilo na pristojne inšpekcijske službe.

Zgodila se je prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik e-skiroja, ki je zaradi vožnje preblizu roba padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje

Obravnavali so kaznivo dejanje lahka telesna poškodba, ki se je zgodilo na območju Šentgotarda. Po vseh zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Še enkrat so obravnavali kaznivo dejanje lahka telesna poškodba, tokrat na območju Zagorja. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo in obvestili pristojni center za socialno delo.

Prometna nesreča z materialno škodo se je zgodila na območju Zagorja. Udeležencema so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Na območju Zagorje je storilec poškodoval fasado na stanovanjskem bloku. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V Čemšeniku se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo, povzročitelj je pobegnil. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo po vseh ugotovitvah izvedli ustrezen ukrep.

Tudi v Kisovcu so obravnavali lahko telesno poškodbo. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo se je zgodila na območju Zagorja. Udeležencema so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

PP Trbovlje

Kršitelju, ki je nepravilno parkiral na javni površini, so izdali obvestilo o prekršku.

Neznani storilec je opraskal lak vozila in povzročil materialno škodo v višini okoli 700 EUR. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Dvakrat so obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, pri kateri so policisti udeležencema izdali obvestilo o odstopu od nadaljnjega ogleda

V trgovini je bila občanka zalotena pri tatvini artiklov, podana bo kazenska ovadba.

Pri kontroli cestnega prometa so ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,42 mg/L alkohola v izdihanem zraku), nakar so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog.

Od ponedeljka do petka so obravnavali štiri prometne nesreče na parkirnem prostoru, kjer sta povzročitelja kraj zapustila brez nudenja podatkov udeležencu.

Zgodila se je prometna nesreča z udeležbo osebnega avtomobila in reševalnega vozila na nujni vožnji. Ob trku sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani, na vozilih je nastala materialna škoda v višini 5.000 EUR. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Občan je v nočnem času poslušal glasbo na prekomerni jakosti. Na kraju so policisti kršitev zaznali in kršitelju izdali plačilni nalog.

V prostoru bolnišnice se je občan nedostojno vedel do zdravstvenega osebja. Zaradi kršitve so mu policisti na kraju izdali plačilni nalog.

PP Litija

Voznik je z vozilom trčil v divjad, policisti so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda.

Obravnavali so dva državljana Ukrajine, ki sta podala vlogo za začasno zaščito razseljenih oseb.

V prometni nesreči v bližini naselja Vače sta trčila voznika osebnega avtomobila, nastala je majhna materialna škoda. Policisti so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda.

Občan je v Litiji prijavil kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Voznik osebnega avtomobila je v naselju Sava trčil v prometni znak in ograjo ter s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancem nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Povzročitelj je bil naknadno izsleden. Policisti so mu odredili strokovni pregled v Zdravstvenem domu Litija in izdali globo. Ko bodo prejeli rezultate analize, kjer bo izmerjena količina zaužitega alkohola pri povzročitelju, sledi še ustrezen ukrep.

Zaradi prehitre vožnje so vozniku začetniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --