1.7 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoRadečani kot edini v Sloveniji vzorčni primer

Radečani kot edini v Sloveniji vzorčni primer

Že drugič zapored je Zdravstveni dom Radeče prepoznan kot odlično delovno okolje. Prejeli so nagrado Great Place to Work. Nagrada temelji na mnenju zaposlenih in analizi delovne kulture, kar je dokaz, kot pravi direktor Franci Čeč, zavezanosti organizacije k ustvarjanju pozitivnega in vključujočega delovnega okolja.

Direktor, Franci Čeč

Radečani so edini v Sloveniji dvakrat zapored prejeli prestižno nagrado, ki nakazuje na zadovoljstvo zaposlenih, angažiranost in celovito pozitivno izkušnjo na delovnem mestu.

“Ta dosežek je odraz naših stalnih prizadevanj, da postavimo dobrobit in rast naših zaposlenih na prvo mesto. Izstopajoče predanost, talen in ekipni duh naših zaposlenih so tisti elementi, ki nas ločujejo in spodbujajo naš uspeh,” je dejala vodja tega projekta Melita Patačič Malus. 

Kot rečeno, se omenjeno priznanju podeljuje na podlagi temeljite ocene mnenj zaposlenih preko anonimnih anket, ki preučujejo različne vidike delovnega življenja. Zdravstveni dom je prejel izjemno oceno in se s tem uvršča med vzorčne primere v slovenskem poslovnem okolju. Ob tem pa direktor Čeč še doda: “S stalnim vlaganjem v zaposlene si organizacije prizadeva ohraniti status enega najboljših delodajalcev v Sloveniji ter zagotavljati uspešnost tako za organizacijo kot tudi za zaposlene.”

30 let ZD Radeče: Gospodarski minister se spominja, kako je gradnjo opazoval kot mlad Radečan

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...