9.6 C
Trbovlje
sobota, 24. februarja 2024
ZON.siAktualnoPustoslemšek ali Žnidaršič?

Pustoslemšek ali Žnidaršič?

Kdaj bo Komunala Trbovlje dobila novega direktorja?

Bo to ostal sedanji direktor Milan Žnidaršič, za katerega so pismo podpore spisali tudi zaposleni, ali Jože Pustoslemšek, ki ga je v prvo izbral nadzorni svet, a so načinu izbire ostro oporekali občinski svetniki?

Nadzorni svet ponovno odločal na pobudo občinskega sveta

Od glasovanja nadzornega sveta je minil že skoraj mesec dni, a nadzorniki tega ‘vozla’, vsaj javno, še niso razpletli.

Uradnih izjav predsednika nadzornega sveta Komunale Trbovlje Iztoka Hribovška, ki se je odločil, da bo komuniciral samo pisno, še nimamo. Nam pa je poslal dopis s pojasnilom na poziv občine Trbovlje, ki se navezuje na sklep občinskega sveta, da naj nadzorni svet ponovno preveri, ali kandidati res izpolnjujejo vse zahtevane razpisne pogoje.

Pogodba s kandidatom še ni podpisana?

Del dopisa, ki ga je Iztok Hribovšek naslovil na občinske svetnike, županjo in medije.

Nadzorniki Komunale so se na pobudo občinskih svetnikov, kot je razvidno iz dopisa, sestali 11. oktobra in ponovno preverili, ali kandidati izpolnjujejo razpisane pogoje. O tem, kakšna je bila odločitev nadzornega sveta pa nedvoumnega odgovora še nismo prejeli. Predsedniku nadzornega sveta Hribovšku smo poslali pisna vprašanja, a na odgovore še čakamo.

SORODNI ČLANKI:

Komunala Trbovlje z novim direktorjem

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...