-- OGLAŠEVANJE --

Komunala Trbovlje z novim direktorjem

-- OGLAŠEVANJE --

Na vrhu Komunale Trbovlje se obetajo večje spremembe. Nadzorni svet naj bi, po neuradnih podatkih, za štiriletno vodenje izbral novega prvega moža Jožeta Pustoslemška.

Nadzorni svet zavit v molk

Predsednik nadzornega sveta Komunale Trbovlje Iztok Hribovšek je za naš portal povedal le, da so člani nadzornega sveta na današnji seji sprejeli sklep, da se izbor direktorja ne razkrije in ne sme razkriti, dokler ne bodo najprej uradno obveščeni kandidati, predvidoma bo to konec naslednjega tedna. Medtem pa se govorice po Trbovljah širijo s svetlobno hitrostjo.

Poklicali smo oba znana kandidata za direktorja Komunale. Pustoslemšek nam je kandidaturo potrdil, o rezultatih seje nadzornega sveta pa še ni bil obveščen. Sedanji direktor Komunale Trbovlje Milan Žnidaršič nam prav tako ni mogel uradno potrditi, kdo bo novi direktor.

Kdo je Jože Pustoslemšek

Trboveljčan Jože Pustoslemšek je po podatkih LinkedIna zadnja štiri leta zaposlen kot vodja gospodarskih javnih služb na Komunali Brežice. Pred tem je bil 10 let zaposlen v podjetju Trimo in 7 let v podjetju Iskra Sistemi. Letos je neuspešno kandidiral tudi za direktorja Regionalne razvojne agencije Zasavje.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Litija – Zagorje: Jutri NE bo popolne zapore ceste

Popolna zapora ceste Litija - Zagorje je za jutri odpovedana. Ob sobotah je sicer od 7.30 do 17. ure pri galeriji Šklendrovec napovedana popolna zapora...
-- OGLAŠEVANJE --